Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Ningbo Will International Trading Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Ningbo Will International Trading Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Company Details

Main Market:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Σε όλο τον κόσμο

Business Type:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας

Brands:

Ευημερία

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~100

Ετήσια πωλήσεις:

600-1000

Έτος ίδρυσης:

2010

PC εξαγωγής:

< 10%

Οι Πελάτες εξυπηρετούνται

OEM,ODM

Introduction

Κίνα Ningbo Will International Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Από την καθιέρωσή της, μέσω 15 ετών συνεχών προσπαθειών, η επιχείρησή μας έχει συσσωρεύσει την πλούσια επαγγελματική εμπειρία παραγωγής, τον εισαχθε'ντα περίπλοκο τεχνικό εξοπλισμό και τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής, ακριβείς εξεταστικές μέθοδοι, συνεχώς βελτιώνοντας το σύστημα διαχείρισης επιχείρησης ′ s και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Όλα τα προϊόντα παράγονται και πωλούνται από την επιχείρησή μας. Έχουμε το χυτήριο βαρύτητάς μας (περιοχή), CNC το γυαλίζοντας και επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εργοστάσιο μηχανών (περιοχή), εργαστήριο συνελεύσεων ολοκληρωμένων προϊόντων (περιοχή). Καλά εξοπλισμένος με τις σύγχρονες μηχανές δοκιμής που ασφαλίζουν την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων. Έχουμε καθιερώσει τις ακριβή διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τα συστήματα ελέγχου.
Η επιχείρησή μας προσφέρει την ποικιλία των προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει τις πολυσχιδείς απαιτήσεις σας. Εμμένουμε στις διοικητικές αρχές «της ποιότητας πρώτα, ο πελάτης πρώτα και πίστωση-βασισμένος» από την καθιέρωση της επιχείρησης και κάνει πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Η επιχείρησή μας είναι ειλικρινά πρόθυμη να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις από προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση δεδομένου ότι η τάση της οικονομικής παγκοσμιοποίησης έχει αναπτυχθεί με τη anirresistible δύναμη.

Υπηρεσία
  • Κανονική σύσταση σειράς νέων προϊόντων.
  • Εγκαίρως παράδοση.
  • Γρήγορη υπηρεσία μεταπωλήσεων.
  • Η επαγγελματική υποστήριξη ομάδων για την εξοικονόμηση του χρόνου σας και δημιουργεί περισσότερη αξία για σας.
  • Παρέχετε την καλύτερη αξία των λύσεων κουζινών bathroomand.
History

Από την καθιέρωσή της, μέσω 15 ετών συνεχών προσπαθειών, η επιχείρησή μας έχει συσσωρεύσει την πλούσια επαγγελματική εμπειρία παραγωγής, τον εισαχθε'ντα περίπλοκο τεχνικό εξοπλισμό και τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής, ακριβείς εξεταστικές μέθοδοι, συνεχώς βελτιώνοντας το σύστημα διαχείρισης επιχείρησης ′ s και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Our Team

Έχουμε το χυτήριο βαρύτητάς μας (περιοχή), CNC το γυαλίζοντας και επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εργοστάσιο μηχανών (περιοχή), εργαστήριο συνελεύσεων ολοκληρωμένων προϊόντων (περιοχή). Καλά εξοπλισμένος με τις σύγχρονες μηχανές δοκιμής που ασφαλίζουν την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων. Έχουμε καθιερώσει τις ακριβή διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τα συστήματα ελέγχου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Αναμίκτης στροφίγγων κουζινών Προμηθευτής. 2023-2024 faucetmixers.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.